Home
Inloggen

Voor buurtgenoten

Kaarschot

Optreden 'tRottoir en JopwieEr werd ons gevraagd een verslagje te doen over Vrijdag 20 januari 2006. Over het avondje ?tRoittoir. Dat kunnen we wel (dachten wij). Toch valt dit wel erg zwaar, zeker als we dat op zaterdag 21 januari 2006 even in elkaar willen zetten. Maar niet te flauw, we gaan ervoor.

Vrijdagavond 20 januari 2006.

Na een grondige wasbeurt, eindelijk de perfecte outfit gekozen, diverse kleuren opgesmeerd en je haar in de juiste richting, gingen we op weg naar de ?stoeptegels?.

De banden gecontroleerd op de juiste hardheid, het licht gecontroleerd, deur op slot: richting Voor-Kaarschot (Slikstraat).

Flink de wind van voren. Maar dat gaf niet want we moesten ook nog een keer terug naar huis.

Vermoeid aangekomen in de Slikstraat, zetten we onze fietsen op slot. Bij de deur kwamen we 4 gekleurde mannen tegen. (Schrik). We waren toch we goed????. Volgens de uitnodiging (meegenomen dus we konden controleren) moesten we toch hier zijn.

Wij, niet te flauw, toch naar binnen gegaan. Het bonte gekleurde gezelschap bleek ?tRoittoir te zijn. Zij wenste ons een fijn welkom en een gezellige avond toe. De schuur was bijzonder mooi aangekleed!

Na flink wat overleg over waar we het beste konden gaan zitten, werd er koffie en cake aangeboden.

Eindelijk, iedereen was er. Het licht werd gedoofd en het kon beginnen. Toch niet. Eerst de voorzitter, met de bekende woorden: ?Dames binnen, Heren buiten?.

Toen ?tRoittoir begon, kregen we het gelijk voor de kiezen: ?Dialogen?.

Euh, euh:

- Waarom superlijm alles aan elkaar plakt, maar niet aan de binnenkant van de tube????? Denk, denk. - Waarom wel citroensap in afwasmiddel, maar niet in Spa Citron?????

Denk, denk.

Tijdens de liedjes, sketes, gedichten, moppen en de rest werd er gelachen, gelachen en gelachen. We waren wel bang dat sommige mensen zo ver achterover gingen hangen (van het lachen) dat we dachten: die stoel, die moet breken.

In de rust werden we voorzien van de benodigde nattigheid en diverse knabbels.

Na de rust kwamen we erachter hoe je kunt urineren zonder je handen te gebruiken, werd er met de vrouwen weer gespot, kregen sommige vrouwen een serenade en werden de bejaarden op hun ongemakken aangesproken.

Ook de toegift was bijzonder. Ook zeker het optreden van JoPWie. Na de diverse warme hapjes werden er nog pannenkoeken gebakken (deze man heeft zijn beroep gemist).

Er werd nog lang nagepraat (en nog wel).

In de ochtenduren hebben we onze fietsen maar weer richting Achter-Kaarschot gestuurd.

Al met al een zeer geslaagde avond, voor iedereen, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bedankt.

2 fietsers.

geplaats op: 2-03-2012
Nieuws


Agenda
22 oktober - Kaarschot 60 jaar